Nővérem születésnapjára készült.
Nem nagyon volt tartása a krémnek, az alsó rétegen, ezért kissé hepe-hupás a bevonó alatt. :-S
A felső réteg házi fondantból volt, ekkor próbáltam először, de ez a verzió nem vált be, nagyon repedezett lett.
..és a recept:
1. EMELET:
Piskóta: -3 db piskótalap 23 cm-es:
1 laphoz:
-3 db tojás
-3 kanál liszt
-3 kanál cukor
-21 gr jilk paszta
Krém: -Tejszínes túrókrém 1 adag ( ezen a krémen még változtatni fogok, hogy "erősebb tartása legyen!)
-25 dkg túró
-4 dl Hulala
-2 dl tej
-100 gr főzés nélküli van. Puding:
-1 citrom leve és héja
-10 dkg cukor:
Bevonó: - Bolti Pillecukor fondant
2. EMELET:
Piskóta: -3 db 16 cm-es piskótalap:
1 laphoz:
-1 db tojás
-1 kanál liszt
-1 kanál cukor
-7 gr jilk paszta
Krém: -Oroszkrém (Finom és egyszerű!!!)
-0,5 csomag főzés nélküli vanilia puding
-2 dl hulala
-mazsola (beáztatjuk rumba)
-rum, vagy rumaroma
Bevonó: -Házi pillecukor fondant
3.DÍSZEK, KELLÉKEK:
-fondant virágok (kicsik, nagyok)
-cukorgyöngy
-1 db csipke torta alátét
-2 db sütőpapír
-szalag
-gombostűk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése