2011. október 25., kedd

Cimbi és Mcqueen torta Máténak





Mikor az ember azt hiszi már nem lesz Verda talán egy ideig, akkor téved.....:-D
De ez most kicsit egyszerűbb változata volt.
Könnyítő körülmény volt, hogy Cimbit és Mcqueent már előre elkészítettem marcipánból így azzal már nem kellet foglalkozni a tortakészítés idején.
Nagyon sokat agyaltam ezen a tortán, mert rengeteg verziót láttam róla, így ennél az egyszerűbb formánál maradtam, de amikor kész lettem vele, úgy éreztem semmi több nem kell rá.
Írni még mindig nem tudok szépen és egyenesen sem...:-D, így a táblácska az elején nem sikerült tökéletesre...:-(
Üzent Máté anyukája, hogy amikor a kicsi meglátta a tortát sikított örömében, meg hogy a figurákat  elrakták, és megszokta simogatni....:-)))), olyan édes... ilyenkor annyira örülök.
Bár azt is tök jó volt látni, ahogy Csilla átvette a tortát, sokszor a felnőttek jobban örülnek mint a kicsik...:-D
A tortaátadást egy majdnem kocsiból kiesés előzte meg:-D, kezemben a tortával ültem a hátsó ülésen, amikor megláttam Csilláékat a parkolóban, és én minden gondolkodás nélkül nyitottam az ajtót, mire a férjem úgy döntött hogy egy éles kanyarral mégis beparkol...:-))))
Éppen nem hasaltam ki, de nagy látvány lett volna tortával...:-D
Sima piskóta volt, málnás tejszínes krémmel, és málna dzsemmel.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Csodásak a munkáid!! Kérhetek egy nagy szívességet? Elküldenéd nekem ennek a marcipán masszának a receptjét? Próbálkoztam sok fajtával, de vagy nem állt össze megfelelőképpen vagy pedig nagyon porcukros és ragadós lett. Ez a máz szinte ragyog. :) Köszönöm szépen előre is a segítségedet! micri21@gmail.com További jó munkát kívánok!! Pömi

    VálaszTörlés