2012. április 19., csütörtök

Kisfiús torta cipőcskékkel




A minta és a színek teljesen rám volt bízva, csak annyi volt a kérés, hogy fiús legyen.
 Ez a torta súlyra elég nehéz volt, mivel nem piskóta volt benne, hanem piskóta massza, vagyis olyan mint a kókuszgolyó masszája, rumaromával ízesítve.
És a masszás lapok között puncsos ízű krém volt.
Azt tudni kell a torta összeállításáról, hogy érdemes a karika formába tölteni, mert a masszát így könnyebb eloszlatni rétegenként, és egy éjszakán át pihentetni, hogy jól megdermedjen a burkoláshoz.

Időközben teljesen hozzászoktam az Unidec bevonómasszához, csak még mindig az a bajom vele, hogy sokkal jobban izzad a hűtőben mint a marcipán, viszont könnyebb vele dolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése